Siem Broekhuis

Siem Broekhuis

10 april 1943 - 10 november 2013

Condoleance of wens

Een persoonlijke condoleance of wens kunt u op deze site doorgeven.
You can add your personal wish or memories of Siem here.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 29        Volgende >
Ik heb bijna 15 jaar met Siem en Jeanette mogen werken als (hoofd)docent bij Broekhuis Training. Alle ex-medewerkers die ik spreek herinneren zich de unieke sfeer in dit bedrijf en de oprechte en warme manier van leidinggeven. Bij de geboorte van mijn kinderen kwamen Siem en Jeanette op kraambezoek en voelde het bijna of mijn kinderen een derde opa en oma hadden. Personeelsfeestjes werden af en toe bij jullie thuis gehouden en dan voelde het voor mij of het bedrijf een grote familie was.
Siem, ik zal je nooit vergeten en zal je herinneren als een sterk, warm en o zo integer mens.

Jeanette, ik kom binnenkort koffie bij drinken. 
Op 14 februari 2014
om 14:16 getekend door:
J.o.h.n. .v.a.n. .d.e.r. .T.u.i.j.n.
Dit is niet ok
Als onderdeel van een omscholings-traject kwam ik in 1997 als docent bij Broekhuis Training, waar ik tot eind 2005 ben gebleven. Het was Siem die mij via een dienstverband de kans gaf mij te ontwikkelen als trainer voor MS Office producten. Broekhuis Training was met name in de jaren 90 een groot bedrijf wat de toon zette op het gebied van computer trainingen in Nederland. Daar heb ik goede herinneringen aan.

Mijn condoleances aan Jeanette en de familie. 
Op 9 februari 2014
om 17:48 getekend door:
D.i.r.k. .v.a.n. .C.a.m.p.e.n.h.o.u.t.
Dit is niet ok
Helaas hebben wij lang geen contact meer gehad. Toch wil ik mijn welgemeende condoleances overbrengen. Vanaf het moment dat ik aan de Groenendaal als docent bij jullie kwam werken, voelde ik me er thuis. Jullie werkten samen zo hard aan het opbouwen van Broekhuis Training en wat hebben jullie veel bereikt. Broekhuis Training had een grote naam in Opleidingen land en ik was er trots op daar als docent aan bij te kunnen dragen. Ik heb bij jullie zoveel geleerd en tot op dit moment denk ik daar regelmatig aan terug. De verkiezing tot Ondernemer van het Jaar, het NK Schaak toernooi, de docenten bijeenkomsten, MS certificeringen maar boven alles het met Jeanet en Siem samen werken aan de opbouw van een prachtig bedrijf. Siem was soms streng en hij had er moeite mee als hij tegenspraak kreeg, maar hij luisterde er meestal wel naar. Broekhuis groeide zo hard, vooral toen Windows 95 geïntroduceerd werd. Van 4 vaste docenten naar meer dan 20 docenten in 1 jaar, de verhuizing van de Groenendaal naar de Marten Meesweg, de franchisenemers, de prachtige lokalen, heerlijke lunches en tijdens de koffie- en theepauze altijd het trommeltje met koekjes op tafel. Het was een instituut, dat nog altijd meer dan goed bekend staat en herinnerd worden. Ik wens jullie heel veel sterkte voor nu en de komende tijd. 
Op 21 november 2013
om 14:29 getekend door:
T.r.u.d.y. .P.r.i.e.m.
Dit is niet ok
Beste familie Broekhuis,

Met droefheid heb ik kennisgenomen van het overlijden van Siem. Als extern management consultant, heb ik ruim 2 jaar meegeholpen aan de reorganisatie van de Esso raffinaderij Botlek in de jaren 80. In die tijd kwam hij terug op de raffinaderij als vervanger van Blair Dyer voor de Mechanical Division. In die twee jaar heb ik hem leren kennen als iemand die altijd oog had voor de sociale kant en de persoonlijke ontwikkeling van de Esso werknemers. Siem was ook iemand waar je weer energie van kreeg als met in hem in een vergadering zat of als je met hem in discussie ging. Hij was ook heel toegankelijk.
Na Esso heb ik hem uit het oog verloren, maar heb nog vaak aan hem gedacht. Ruim 15 jaar later heb ik heb hem nog een keer gezien op zijn kantoor bij bureau Broekhuis in Rotterdam Oosterhof en een beetje bijgepraat. Weer diezelfde energie. Het was een ontzettend aardige vent en vind het ontzettend jammer dat hij zo jong is overleden. Ik wens jullie veel sterkte.

Gertjan Kooimans 
Op 19 november 2013
om 11:10 getekend door:
G.e.r.t.j.a.n. .K.o.o.i.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Dear Jeanette and family, I was sad to hear of Siem"s passing. I know it must have been a long journey these last years. The finality of it all is overwhelming. But, what wonderful memories you all have of him! Some time later you might try to write it all down for your sons and grandchildren. From your meeting on the way to Heidelberg, living in a tent for a short time, the birth of your sons, the business, building your house and garden, bike trips-- and so many other precious times together. We send our love and prayers for comfort and strength. Lois and Norm

I apologize if you get several versions of this note. I kept losing the message as I am not too computer literate. 
Op 18 november 2013
om 21:05 getekend door:
L.o.i.s. .E.m.o.r.y. .D.a.r.u.s.z.k.a.
Dit is niet ok
Beste familie,

Droef nieuws. Het is een vreemd idee om te beseffen hoe lang het eigenlijk al geleden is dat ik hem leerde kennen ? als (letterlijk) kind aan huis in Rhoon. Ik wens jullie allemaal veel sterkte de komende tijd.

Erik Driessen 
Op 18 november 2013
om 15:28 getekend door:
E.r.i.k. .D.r.i.e.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Dear Jean,

Very sad to learn of Siem's sudden death, I met him only once when he showed us round your beautiful garden. A gracious and entertaining host is how I will
remember him. I wish you strength and courage in
the near future. Thankyou also for being a support to
me with your kindness and hospitality through the
years. 
Op 18 november 2013
om 13:56 getekend door:
M.a.r.g.a.r.e.t. .W.a.b.e.k.e.
Dit is niet ok
Beste Jeanette,

Heel veel sterkte gewenst met het overlijden van je Siem. In de afgelopen jaren heb ik je leren kennen als een sterke vrouw, die vol zorg en liefde naar je echtgenoot was en daarnaast ook begaan was met het wel en wee van anderen om je heen, waarvoor nogmaals dank. Vergeet niet hoe belangrijk je openheid en steun voor anderen was en is. Op dit moment wens ik jouw alle steun en sterkte die je nodig hebt.
Lieve groet, Sandra 
Op 18 november 2013
om 11:41 getekend door:
S.a.n.d.r.a. .v.a.n. .D.e.u.z.e.n.
Dit is niet ok
Dear Aunt Jeanette,

I'm not sure there was a better man to play cards with. Uncle Siem is someone I love to tell stories about. They range from memories of playing cards, to pulling my hair, to the wonderful house you both shared with me and my family whenever we came to visit.
A few years ago I had a Dutch professor who I loved listening to because he sounded so similar to Uncle Siem. Our family reunions were bettered in joy and conversation by his presence, and I'm so glad to have had as many years as I did to be influenced by him.
My heart goes out to you. May his memory always be for blessing.
Love,
Monica 
Op 17 november 2013
om 22:22 getekend door:
M.o.n.i.c.a. .N.e.h.l.s.
Dit is niet ok
On the website www.maxbenlily.com you can download English versions of Siem's obituary, two of the speeches at the funeral, and the PowerPoint picture presentation. Everyone: thank you so much for your posts. 
Op 17 november 2013
om 0:21 getekend door:
J.e.a.n.e.t.t.e. .B.r.o.e.k.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Op de website www.maxbenlily.com staat een PowerPoint fotopresentatie van Siem zowel als zijn levensverhaal en de toespraken van de vier sprekers tijdens zijn uitvaartdienst. 
Op 16 november 2013
om 23:01 getekend door:
J.e.a.n.e.t.t.e. .B.r.o.e.k.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Beste Jeanette en familie,

ik heb met Siem samen mogen werken bij Esso en die periode zal ik nooit vergeten. Maggy en ik wensen je nog een mooie toekomst met je kinderen en kleinkinderen.

Henk Swets 
Op 16 november 2013
om 21:43 getekend door:
h.e.n.k. .s.w.e.t.s.
Dit is niet ok
Beste Jeanette,

Mijn oprechte deelneming met het overlijden van je man.
Ik wens jou en de kinderen heel veel sterkte de komende tijd.

Janny de Vries. 
Op 16 november 2013
om 12:03 getekend door:
J.a.n.n.y. .d.e. .V.r.i.e.s.
Dit is niet ok
Beste Jeanette en familie,

We willen jullie hierbij condoleren met het overlijden van je echtgenoot, jullie vader en grootvader. Ook wij hebben dierbare herinneringen aan Siem, toen hij zich vol overgave inzette voor het openstellen van tuinen t.b.v. van het KWF.
We hopen en bidden dat jullie de kracht mogen vinden om dit grote verlies te leren dragen. We wensen jullie alle goeds voor de toekomst. 
Op 15 november 2013
om 11:38 getekend door:
A.d. .e.n. .A.n.n.e.k.e. .B.r.a.c.c.o. .G.a.r.t.n.e.r.
Dit is niet ok
Beste Jeanette

Op deze bijzondere, droevige maar hopelijk ook mooie em memorabele dag denk ik met veel sympathie aan Siem, jou en je familie..
Ik heb Siem maar een keer ontmoet en heb dus geen echte tastbare herinneringen , maar weet van Kitty hoe zeer je hem bijstond in de laatste jaren.
Veel sterkte in de komende tijd ,

Rene Kist 
Op 15 november 2013
om 9:38 getekend door:
R.e.n.e. .K.i.s.t.
Dit is niet ok
Beste Jeanette,

Wij hebben Siem ontmoet als medebewoner van onze moeder Nel vd Laarschot in het Tramhuis. Natuurlijk was het ook met Siem niet goed maar altijd kregen we een warme hartelijke glimlach van hem als we hem gedag zeiden.Ook was het erg fijn om jullie samen te zien wanneer jullie terug kwamen van een fietstochtje. Het was erg goed te zien dat daar nog enorm van werd genoten. Dat zal je straks vast missen.

Heel veel sterkte

Frank en Karin Overdijk-Peeters 
Op 14 november 2013
om 21:40 getekend door:
K.a.r.i.n. .O.v.e.r.d.i.j.k.S.c.h.i.e.d.a.m.
Dit is niet ok
Dear Jeanette,

Please accept our heartfelt condolences on the passing away of your dear husband.
We are sad that we never had an opportunity to meet him but we pray that the fruitful life that he must have
surely lived will sustain you during these difficult days.
Celebrating his life will undoubtedly relieve the pain and bring comfort to you and to your sons.
May his soul rest in peace.
Paulette and Harry David 
Op 14 november 2013
om 10:53 getekend door:
h.d.a.v.i.d.@.c.o.s.i.g.r.a...c.o.m.
Dit is niet ok
Beste Jeanette,
In onze vakantie werden wij opgeschrikt door het bericht van het overlijden van Siem.
Wij zijn helaas niet in de gelegenheid bij de uitvaart aanwezig te zijn, wij zitten nog in Italië.
Ik ben Siem nog steeds dankbaar voor de liefdevolle dingen die hij rond de feestdagen voor mijn ouders deed.
Ik wens jou veel sterkte toe de komende tijd.

Willem Broekhuis 
Op 13 november 2013
om 22:55 getekend door:
W.i.l. .e.n. .W.i.l.l.e.m. .B.r.o.e.k.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Dear Jeanette,

I am so sorry to hear your sad news that Siem has died and I wish you strength and help from all your loving friends in Rhoon and America. I shall never forget wonderful walks round your lovely garden, proudly shown to us by Siem. Love Ann Oosterlee 
Op 13 november 2013
om 16:37 getekend door:
A.n.n. .O.o.s.t.e.r.l.e.e.
Dit is niet ok
Lieve Jeanette,

Van harte gecondoleerd met het verlies van je man,heel veel sterkte. 
Op 13 november 2013
om 13:14 getekend door:
W.i.m. .e.n. .R.i.a. .M.a.a.s.
Dit is niet ok
       1 2        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Jeanette Broekhuis
op 10 november 2013
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Jeanette Broekhuis:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Siem Broekhuis

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hieronder vindt u de reeds gemaakte boekjes van dit register:
Siem Broekhuis
Boekje gemaakt door: Jeanette Broekhuis met 24 pagina's
Bekijken en/of nabestellen >